naar boven
header hoveniersbedrijfvanmarwijk mobile
header hoveniersbedrijfvanmarwijk

Dé hovenier in omgeving Den Haag

 

Hovenier met vakmanschap in regio Den Haag


Er is bijna niets mooier dan een perfect onderhouden tuin. Hier kunt u helemaal tot rust komen en gezellig genieten met vrienden en familie. Woont u in de omgeving van Den Haag en wilt u graag een op en top verzorgde tuin? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf J T A van Marwijk BV aan het juiste adres. Als ervaren hovenier weten wij precies wat ervoor nodig is om een mooie tuin te ontwerpen die stijlvol en gebruiksvriendelijk is. Al sinds 1983 staan wij klaar voor iedereen in uw regio die op zoek is naar de luxe van een professioneel aangelegde en onderhouden tuin. 


Bij Hoveniersbedrijf J T A van Marwijk BV zijn we in staat om uw tuin van A tot Z te verzorgen. Dat begint bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. U kunt ervoor kiezen om uw huidige tuin te renoveren, maar we kunnen ook in overleg een gloednieuwe tuin voor u ontwerpen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke stijl en smaak, maar zorgen we er ook voor dat de ruimte in uw tuin optimaal benut wordt. Vervolgens kunt u ons altijd inschakelen voor een jaarlijks tuinonderhoud of voor het verzorgen van uw bomen. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het werken met milieuvriendelijke materialen. 

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin grondig en professioneel onder handen kan nemen? Neem dan gerust een keer contact met ons op om de details te bespreken en om een passende offerte aan te vragen. Wij staan garant voor vakmanschap en hebben bovendien alle tijd en aandacht voor uw tuin. U vindt Hoveniersbedrijf J T A van Marwijk BV in Leidschendam, in de richting van Wassenaar. Wij staan dus klaar voor iedereen in de regio van Wassenaar en Den Haag.