naar boven
header hoveniersbedrijfvanmarwijk mobile
header hoveniersbedrijfvanmarwijk
Ons hoveniersbedrijf staat met ruim 32 jaar ervaring in het onderhouden, ontwerpen en aanleggen van tuinen bekend in Voorschoten en de ruime omgeving. Wij profileren ons graag met ons ruim aanbod aan tuinwerkzaamheden van het prille begin van de aanleg tot het onderhouden en snoeien van bomen. Onze medewerkers zijn allemaal mensen met groene vingers die zich vol passie zullen inzetten om van uw tuin iets uniek te maken. Ze zullen voor jarenlang tuinplezier zorgen dankzij hun deskundige werkmethode.

Van ontwerp tot renovatie

Ons bedrijf in Voorschoten zorgt naast het eventuele ontwerp van uw tuin ook in voor de aanleg van uw tuin in de regio van Den Haag en ruim daarbuiten. Door de ervaring met het kweken van planten in onze eigen kwekerij hebben wij heel veel ervaring met de plagen en ziektes die kunnen voorkomen bij tuinplanten. Alle tuinen hebben onderhoud nodig. Als u het zelf te druk heeft nemen wij graag deze zorg graag in handen. Wij sturen op regelmatige tijdstippen onze hoveniers langs zodat u tijdens uw vrije tijd met volle teugen kunt genieten van de pracht van de natuur in een netjes afgebakende omgeving. Voor de nodige afspraken neem contact op met ons hoveniersbedrijf in Voorschoten.

Snoei brengt bloei

Een tuin groeit en er moet dan ook regelmatig gesnoeid worden. Een lastig karwei voor wie het niet gewend is. Maar wij zijn er voor u en snoeien al uw planten, op het juiste tijdstip en met de nodige nauwkeurigheid om bij een aantal planten de bloei te bevorderen. Ook als uw oudere tuin aan een facelift toe is, staat een hovenier voor u klaar. Ook de tegelleggers zullen de nodige inspanning om uw terras en tuinpaden deskundig aan te leggen. Waardevolle bomen worden met de nodige zorg behandeld en kunnen hun plaats behouden in een nieuw aangelegde tuin. Groen, daar is het ons om te doen. Neem snel contact op met ons in Voorschoten.