naar boven
header hoveniersbedrijfvanmarwijk mobile
header hoveniersbedrijfvanmarwijk

Hoveniersbedrijf voor Wassenaar

Hovenier Van Marwijk laat uw tuin in Wassenaar groeien en bloeien


Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Wassenaar? Dan is hoveniersbedrijf Van Marwijk een uitstekende keuze. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van tuinen. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Ook dan zijn wij de vakman die u zoekt. Ons hoveniersbedrijf nabij Wassenaar verzorgt zowel het ontwerp als de aanleg van uw droomtuin inclusief de beplanting, bestrating en erfafscheiding. Omdat wij verschillende planten zelf kweken, bent u bovendien verzekerd van topkwaliteit.

Veel tuinbezitters willen tijdens de lente- en zomermaanden graag optimaal genieten van hun groene oase bij de woning. Vaak ontbreekt het echter aan tijd en kennis om die tuin op een adequate manier te onderhouden. Bij Van Marwijk vindt u een hovenier met ervaring, kennis en passie voor zijn vak. Wij weten precies wat uw tuin nodig heeft en zorgen ervoor dat deze het hele jaar in perfecte staat verkeert.

Uw tuinplanten kunnen bijvoorbeeld gevoelig zijn voor ziektes. Een goede hovenier heeft daar direct oog voor en neemt de nodige maatregelen waardoor uw planten weer gezond worden en blijven. Ook is het belangrijk dat het groen in uw tuin regelmatig wordt gesnoeid. Dit is een vak apart dat u met een gerust hart aan hoveniersbedrijf Van Marwijk kunt uitbesteden. U bent er dan zeker van dat uw tuin in Wassenaar perfect zal groeien en bloeien.