naar boven
Hovenier in Wassenaar en Voorschoten
Hovenier in Wassenaar en Voorschoten
"De bouw van onze houten vlonder is snel, vakkundig en netjes gerealiseerd. Zeer vriendelijke medewerkers die rommel en geluidsoverlast tot een minimum weten te beperken. Erg tevreden!" (Eric)

"Ik ben blij met het ontwerp voor mijn nieuwe tuin. Het is keurig, snel en netjes gedaan. Ze waren allemaal aardig en behulpzaam. En geduldig met enthousiaste kinderen!." (Eva-Marie Beij, Voorburg)

"Prima ontwerp, en de tegellegger dacht goed mee over de vlakverdeling tussen gras en betegeling. Vriendelijk, netjes en hardwerkend personeel." (Yoeri)

"We wilden een strak en onderhoudsvriendelijk ontwerp voor onze tuin. We hebben zelf nog wat aanpassingen in het ontwerp voorgesteld, die in overleg met John zijn doorgevoerd. Hij had daarbij nog weer een aantal praktische tips. De tuin is snel en zonder overlast aangelegd. De service is top: punctueel, altijd op tijd. Afspraak is afspraak. Meedenken met ideeën, snel schakelen. Ten opzichte van andere hoveniers die we hebben gesproken stak John er echt bovenuit." (Guy)

"Mijn eigen tuinontwerp is goed uitgevoerd door Van Marwijk. De medewerkers hebben deskundig, hard en netjes gewerkt en zijn vriendelijk. Ik ben blij met het eindresultaat." (Voorburg)

"Prettige, vriendelijke mensen en zeer vakkundig! Ook goede communicatie en als het nodig was even samen overleggen. Gelukkig geen harde herriemuziek, maar wel de rust en hard doorwerken! Het hele plaatje klopt: het ontwerp, het terras, de paden, de planten, de parkeerplaats. Het lijnenspel uit mijn aangeleverde ontwerpplan is heel goed uitgemeten en uitgevoerd. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt." (Carolien)

"Het tuinontwerp past erg goed bij de stijl van ons huis en bij de beplanting die in het nieuwe ontwerp moest blijven staan. De hoveniers zijn prettig in de omgang en zorgen voor een echt goede afwerking. Het eindresultaat is boven verwachting." (Menno, Voorburg)

"Hoveniersbedrijf Van Marwijk maakte binnen het beschikbare budget een creatief tuinontwerp, met onder meer een mooie oplossing voor de afwatering. Er werd hard, netjes en flexibel gewerkt en de werknemers zijn beleefd en vakkundig." (Mevr. Arvai, Den Haag)

"Ik geef zonder overdrijven een 10. Bij het rooien van onze boom werd zeer zorgvuldig gehandeld om te voorkomen dat er onnodige schade aan tuin, bestrating en schutting zou ontstaan. John reed ook nog even langs om te kijken of alles goed goed. Daaraan zie je dat jij zijn werk én zijn klanten serieus neemt." (Dhr. Stolk)