Een groene oase: Onze hoveniersprojecten in beeld

4 projecten

Voorschoten

Elke hoek van deze ruimte is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en harmonie te creëren. Uitgestrekte groene borders, vol met diverse plantensoorten, zorgen voor een levendig palet van groen. Deze diversiteit aan planten zorgt niet alleen voor visuele aantrekkelijkheid, maar bevordert ook de biodiversiteit, waardoor een verscheidenheid aan insecten en vogels worden aangetrokken.

Den Haag

In Den Haag is er een prachtig tuinproject gerealiseerd door Jan van den Berg Tuinen, dat opvalt door zijn weelderige groen, meerdere gezellige zitplekken en een uitnodigend zwembad. De tuin omringt het huis op een sierlijke manier en heeft zorgvuldig aangelegde bloemenborders die de verschillende seizoenen tot leven brengen. Het tuinpad en terras zijn elegant aangelegd met klassieke klinkers en grote tegels, waardoor deze buitenruimte een tijdloze en elegante uitstraling krijgt, een echt buitenparadijs.

Wassenaar

Onze experts hebben recent een prachtige tuin ontworpen en aangelegd in Wassenaar. Hier hebben we verschillende elementen samengebracht om een harmonieuze en sfeervolle tuin te creëren.

 

Leidschendam

In Leidschendam hebben we een prachtige tuin aangelegd voor een gezin met kinderen. Zij hadden de wens voor een tuin waar ze konden genieten van buitenleven, maar ook een plek waar de kinderen zich konden uitleven. Ons team heeft deze uitdaging met veel enthousiasme aangepakt en het resultaat is verbluffend.