Een groene oase: Onze hoveniersprojecten in beeld

3 projecten

Wassenaar

Onze experts hebben recent een prachtige tuin ontworpen en aangelegd in Wassenaar. Hier hebben we verschillende elementen samengebracht om een harmonieuze en sfeervolle tuin te creëren.

De tuin is voorzien van groene borders, waar een diverse selectie aan beplanting is aangebracht. Hierdoor wordt de tuin op een natuurlijke manier opgeleukt, en krijgt u een kleurrijk en vriendelijk gevoel. Voor de parkeergelegenheid is er gekozen voor een pad van grint, wat een praktische en onderhoudsvriendelijke oplossing biedt.

Een ander hoogtepunt van deze tuin is de wellness met jacuzzi. Hier kunt u in alle privacy genieten van een ontspannen moment, met uitzicht op de prachtige omgeving. Ook is er gedacht aan verlichting, zodat de tuin ook ’s avonds een sfeervolle en uitnodigende uitstraling heeft.

Voor extra opbergruimte is er een tuinhuis geplaatst, en het grasveld en het terras van bestrating geven de tuin een speelse en uitnodigende uitstraling. Het resultaat is een prachtige tuin, waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en de natuur.

Onze experts hebben hard gewerkt om dit project tot een groot succes te maken en we zijn trots op het resultaat. Wilt u ook genieten van een prachtige tuin in Wassenaar of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw dromen voor uw tuin.

Leidschendam

In Leidschendam hebben we een prachtige tuin aangelegd voor een gezin met kinderen. Zij hadden de wens voor een tuin waar ze konden genieten van buitenleven, maar ook een plek waar de kinderen zich konden uitleven. Ons team heeft deze uitdaging met veel enthousiasme aangepakt en het resultaat is verbluffend.

De tuin is voorzien van een groot prieel, weelderige beplanting en een geweldig speelterrein voor de kinderen, inclusief een voetbalveld en een duikelstang. Het team van Van Marwijk Hoveniers heeft het gelukt om deze verschillende elementen op een speelse manier in de tuin te integreren. Het resultaat is een prachtige en functionele tuin waar het hele gezin zich op elk moment van het jaar thuis zal voelen.

De nadruk op kwaliteit en aandacht voor detail zorgen ervoor dat dit project zeker opvalt en dat onze klanten het gevoel hebben dat ze de tuin van hun dromen hebben gekregen. Wij zijn ontzettend trots op dit project en we hopen dat de bewoners er nog jarenlang van zullen genieten.

Zoetermeer

Wij zijn trots op het project dat we  hebben aangelegd in Zoetermeer. De tuin is voorzien van een pad van grint, een groen en gezond grasveld, een prachtig terras, kleurrijke borders en een stijlvol hekwerk. Dit project laat zien hoe we samen met onze klanten een mooie en functionele tuin kunnen creëren, die perfect aansluit bij hun wensen en stijl.