Over ons

Leer ons beter kennen en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw dromen voor uw tuin.

Vanaf het begin

Geschiedenis

38 jaar vakmanschap

Van Marwijk Hoveniers is een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat sinds 1983 actief is in de regio. Het bedrijf is opgericht door John en Jolanda van Marwijk en staat bekend om vakmanschap op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Door de jaren heen heeft Van Marwijk Hoveniers een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de hoge kwaliteit van hun diensten en producten.

Van Marwijk Hoveniers heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een verhuizing naar een grotere locatie in Wassenaar. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Leidschendam, heeft het bedrijf nu een prachtige nieuwe locatie gevonden naast hun eigen kwekerij.

Van Marwijk Hoveniers is trots op hun uitbreiding en blijft zich onverminderd inzetten om de mooiste en meest duurzame tuinen te realiseren. Het bedrijf kijkt uit naar de toekomst en blijft zich ontwikkelen om hun klanten te blijven voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit en service.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Een geïntegreerd team van experts

Samen streven wij naar het creëren van prachtige en duurzame tuinen waar onze klanten jarenlang van kunnen genieten.

In beeld

Tuinmetamorfose

Wassenaar

Maxim TV

Leidschendam

Boomspecialisten

Den Haag

Bestrating

Wassenaar

wij gaan altijd voor het beste resultaat

Kwaliteit

Bij Van Marwijk Hoveniers staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en producten, en onze vakmensen leveren vakmanschap en precisie bij elke klus. Hierdoor bent u verzekerd van een tuin die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens jarenlang meegaat.

Betrouwbaarheid

Als betrouwbaar hoveniersbedrijf begrijpen wij hoe belangrijk uw tuin voor u is. Wij komen onze afspraken na en leveren altijd kwaliteit. Bij eventuele problemen of vragen staan wij altijd voor u klaar en zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Zo kunt u altijd vertrouwen op onze betrouwbaarheid.

Professionaliteit

Als professioneel hoveniersbedrijf beschikken wij over de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Onze vakmensen gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen voor een perfect resultaat.

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze vakmensen werken altijd volgens de geldende veiligheidsnormen en wij beschikken over de juiste certificaten en verzekeringen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw prachtige tuin.

Milieuvriendelijk

Bij Van Marwijk Hoveniers hechten we veel waarde aan het milieu en de natuur. Daarom werken we met duurzame en milieuvriendelijke methoden en producten. Wij adviseren onze klanten ook graag over hoe zij hun tuin op een milieuvriendelijke manier kunnen onderhouden.

Klantgericht

Uw wensen staan centraal bij ons. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en denken graag met u mee om de perfecte tuin te creëren. Onze persoonlijke aanpak en open communicatie zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Benieuwd wat Van Marwijk Hoveniers voor uw tuin kan betekenen?