Over ons

Leer ons beter kennen en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw dromen voor uw tuin.

Vanaf het begin

Geschiedenis

38 jaar vakmanschap

Het gerenommeerde hoveniersbedrijf, opgericht in 1983, is bekend om zijn vakmanschap in tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging in de regio. Door de jaren heen heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd door de hoge kwaliteit van diensten en producten.

Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Leidschendam, is het bedrijf verhuisd naar deze prachtige locatie in Wassenaar.

Het bedrijf blijft zich inzetten voor het realiseren van de mooiste en meest duurzame tuinen en kijkt uit naar de toekomst, met de ambitie om hun klanten voortdurend van de hoogste kwaliteit en service te voorzien.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Een geïntegreerd team van experts

Samen streven wij naar het creëren van prachtige en duurzame tuinen waar onze klanten jarenlang van kunnen genieten.

In beeld

Tuinmetamorfose

Wassenaar

wij gaan altijd voor het beste resultaat

Kwaliteit

Bij Hoveniersbedrijf van Marwijk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en producten, en onze vakmensen leveren vakmanschap en precisie bij elke klus. Hierdoor bent u verzekerd van een tuin die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens jarenlang meegaat.

Betrouwbaarheid

Als betrouwbaar hoveniersbedrijf begrijpen wij hoe belangrijk uw tuin voor u is. Wij komen onze afspraken na en leveren altijd kwaliteit. Bij eventuele problemen of vragen staan wij altijd voor u klaar en zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Zo kunt u altijd vertrouwen op onze betrouwbaarheid.

Professionaliteit

Als professioneel hoveniersbedrijf beschikken wij over de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Onze vakmensen gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen voor een perfect resultaat.

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze vakmensen werken altijd volgens de geldende veiligheidsnormen en wij beschikken over de juiste certificaten en verzekeringen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw prachtige tuin.

Milieuvriendelijk

Bij Van Marwijk Hoveniers hechten we veel waarde aan het milieu en de natuur. Daarom werken we met duurzame en milieuvriendelijke methoden en producten. Wij adviseren onze klanten ook graag over hoe zij hun tuin op een milieuvriendelijke manier kunnen onderhouden.

Klantgericht

Uw wensen staan centraal bij ons. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en denken graag met u mee om de perfecte tuin te creëren. Onze persoonlijke aanpak en open communicatie zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Benieuwd wat Van Marwijk Hoveniers voor uw tuin kan betekenen?

Werkzaamheden worden verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.