Tuinonderhoud

In de hectische tijd van vandaag is het belangrijk om thuis een plek te hebben waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Uw tuin kan hier een belangrijke rol in spelen, maar alleen als deze goed onderhouden wordt. Bij Hoveniersbedrijf Van Marwijk begrijpen wij als geen ander het belang van professioneel tuinonderhoud. Daarom bieden wij onze klanten een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van tuinonderhoud. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd gezond, mooi en verzorgd uitziet.

Verbetering van de groei en gezondheid

Regelmatig onderhoud van uw tuin zorgt ervoor dat uw beplanting gezond blijft en optimaal groeit.

Verbetering van de uitstraling

Een verzorgde tuin zorgt voor een verfraaiing van uw huis en omgeving en geeft uw tuin een verzorgde uitstraling.

Verhoging van de veiligheid

Tuinonderhoud zorgt voor een opgeruimde tuin en verhoogt daarmee de veiligheid voor u en uw gezin.

Verlenging van de levensduur

Door regelmatig onderhoud te verrichten, blijft uw beplanting gezond en verlengt u de levensduur ervan.

Laat uw tuin stralen met ons professionele tuinonderhoud

01

Vakkundig onderhoud

Met ons professionele tuinonderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd prachtig uitziet. Onze vakkundige hoveniers hebben jarenlange ervaring en zorgen voor het beste onderhoud voor uw tuin.

02

Bespaar tijd en geld

Door ons in te schakelen voor uw tuinonderhoud, bespaart u kostbare tijd en geld. Wij zorgen voor het juiste onderhoud en voorkomen dat u onnodig geld moet uitgeven aan reparaties.

03

Persoonlijke aanpak

Wij bieden een persoonlijke aanpak bij ons tuinonderhoud. Dit betekent dat wij rekening houden met uw wensen en de specifieke eigenschappen van uw tuin.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Neem vandaag nog contact met ons op

Tuinonderhoud wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.